Vad kundaliniyoga gör för kroppen

Hej och välkommen. Nu är jag äntligen tillbaka för ett nytt inlägg, det var rätt längesedan jag uppdaterade men det är bara för att det har hänt mycket grejer i mitt privatliv, inga dåliga saker, men det har även vart för mycket för mig. Därför har jag inte uppdaterat, men nu som sagt kommer det ett inlägg om när jag gick på en klass av kundaliniyoga i Kungsbacka hos The Temple of Power.

Denna typ av yoga är en urgammal tradition där man med enkla rörelser och andningstekniker bland annat gör så att man mår mycket bättre i både kropp och själ. Jag har aldrig gått på kundaliniyoga i Kungsbacka innan, men nu när jag har gjort det et par gånger och man känner verkligen att man mår så mycket bättre än vad man gjorde innan. Känslan av att stressen sakta men säkert försvinner och att kroppen känner sig lugnare och lugnare är den bästa känslan i världen. Ni vet kanske hur det är att vara uppe i varv hela tiden och att man inte kan slappna av riktigt även fast man sitter i soffan och kollar på tv? Så var det för mig innan jag gick på denna kundaliniyoga i Kungsbacka hos The Temple of Power, men nu kan jag gå runt varenda timme om dagen och må bra. Även fast jag har mycket grejer att göra så har jag lärt mig att ta det i min egen takt och att inte stressa upp mig för saker som kommer hända om en månad till exempel. Jag rekommenderar denna typ av yoga för er som vill hitta ert inre jag och minska stressen i vardagen. Det kommer faktiskt ett inlägg redan imorgon, så håll i hatten!